Тази година, специално за 1-ви юни – Денят на детето,  решихме да се обърнем към всички родители на вече порасналите деца.

За всички Вас, чиито деца вече са навършили или скоро ще навършат заветните 18 години и ще влязат в света на „възрастните“, сме подготвили една идея за подарък, който вярваме че ще ги зарадва, но освен това ще бъде и много ползотворен и полезен в дългосрочен план:

Спестовният ни план дава възможност за инвестиции във водещи световни компании с малки месечни вноски, чрез фондове на глобалната инвестиционна компания – Schroders, която управлява активи на стойност над 500 млр. долара в цял свят.

Специално за младите вярваме, че най-подходящото решение е вноските да се инвестират във фонд Schroder ISF Global Sustainable Growth, защото:

  • Инвестира в акции на компании от цял свят, които управляват устойчиво своя бизнес
  • Спазва принципите за отговорно инвестиране и отговаря на всички екологични и социални критерии, както и критерии за корпоративна отговорност (ESG investing)
  • Сред топ 10 позиции на фонда са компании като Alphabet (Google), Microsoft, Booking и др. водещи световни компании
  • За последните 1 година фондът е постигнал над 50% доходност

Подаръкът от първа вноска в Спестовния ни план ще мотивира детето Ви да започне да спестява и още по-важното – да инвестира от рано и да се възползва от най-важния актив на капиталовите пазари – времето!

Подарете на децата Ви най-ценния подарък – инвестиция в бъдещето им!                                                                                                                                                                                                                   

 

 

Свържете се с нас