В рубриката „Лицата на Карол“ ще ви представим хората, които стоят зад финансова група Карол, и ще ви разкажем какво точно работят те, какво обичат да правят в свободното си време и още... Днес в четвъртото интервю ще ви срещнем с един човек, който обожава да пътува из Европа, отделя колкото се може повече време на близките си и не може да разбере защо някои хора вземат наркотици - Бистра Коцева.

Здравей, Бистра! Ще споделиш ли с читатели на блога на Карол малко повече за твоята работа в Карол. С какво точно се занимаваш и какви са твоите задачи?

В Карол Капитал Мениджмънт ръководя отдела за работа с клиенти. С голямо удоволствие си върша работата и мисля, че и клиентите ни го разбират :) Простичко казано - аз и моите колеги, с помощта на инвестиционния ни отдел, помагаме на клиентите ни за управлението на личните им финанси - в какво да инвестират, кога, колко средства и така нататък.Какво обичаш да правиш в свободното си време? Разкажи ни за твоето хоби, коя е твоята страст извън работата ти?Не бих определила любимите ми занимания като моя страст :) Но си имам любими неща - нов филм, който да си "свалим" и да гледаме у дома. Два пъти в седмицата на спорт с любима музика на слушалките - за мен музиката е голям адреналин. Винаги съм се чудила защо хората вземат наркотици, например, като вместо това със същата доза страхотна музика могат да получат същия адреналин. Срещите и вечерите с близки хора са част от тези "мой неща".Коя е любимата ти туристическа дестинация и защо? А кое е най-екзотичното място, където си пътувала?Европа, категорично Европа! Има толкова много история и култура, и толкова много различни страни и места, които да се видят. Разкажи ни забавен момент от работата си в Карол…Много са. Почти всеки ден се случва нещо забавно. Най-хубавото е, че работим в прекрасен екип. След толкова години работа заедно си имаме наши запазени "фирмени лафове". Използваме ги често в ежедневието си и така се разсмиваме. Един от любимите ни "лафове" е: "Всичко е на запис!" :) Помислете само в колко много ситуации е актуален.Какво ще посъветваш читателите на блога на Карол за управлението на личните им финанси? Как да спестяват, къде да инвестират?Ще ги посъветвам това, което всеки ден в Карол съветваме нашите клиенти - инвестирайте, защото това е много добър начин да се погрижите за бъдещето си, да осигурите качествен стандарт на семейството си. Започнете да го правите още в началото на своята кариера, като отделяте процент от месечния си доход. Така няма да бъде необходимо да чакате момент, в който да получите голяма сума пари, която да инвестирате. По този начин сами ще си осигурите тази сума след години правилно инвестиране.В рубриката „Лицата на Карол“ ще ви представя хората, които стоят зад финансова група Карол и ще ви разкажа какво точно работят те, какво обичат да правят в свободното си време и други интересни неща за тях.Следете нашия блог и за други интересни статии свързани с инвестиции и спестявания.