Инвестиционни идеи 2024. Глобален Бюлетин ->

Клиентите за нас

Първият си по-значим хонорар, който получих като режисьор преди четвърт век, имах късмета да доверя на Карол. Бяха варварски години, в които банките фалираха, а инфлацията напомняше за времената в Германия, описани в "Черният обелиск" от Ерих Мария Ремарк. Карол съхрани и умножи парите ми. От тогава до днес, за мен Карол е синоним на устойчивост, визионерство, новаторство и пълно доверие.

Илиян Джевелеков, режисьор и продуцент

Работя с екипа на Карол повече от 10 години. Освен отличното клиентско обслужване, което получавам, винаги съм бил впечатлен от аналитичния екип на компанията. Финансовите съвети и решенията, които са ми предлагали са мотивирани и подкрепени със задълбочени анализи, които са водили до отлични резултати, дори в трудните за пазара периоди.

Христо Стефанов, ИТ предприемач

20 години съм клиент на Карол, това е повече от доверие, това е приятелство.

Павлина Павлова, мениджър на финансов отдел в международна търговска компания

Работя с Карол повече от 20 години. Мога да кажа само позитивни неща за хората там. Спечелих доста пари покрай търговията с акции, вземам чудесен дивидент от един от фондовете им. Съветите, които получавам, се перфектни, комуникацията лесна, сметките винаги излизат... какво повече може да иска човек.

Димитър Георгиев MD, PhD

В над 10-годишната ми история с Карол, имах множество възможности да разисквам с представители на компанията инвестиционни стратегии и подходи както в добри години за стокови транзакции, така и в годините на глобалната икономическа и борсова криза от 2007-2008. Равносметката – през тези години инвестициите ми в Карол се удвоиха. Справедливо е да призная, че моите партньори от Карол направиха този инвестиционен успех възможен благодарение на детайлното познаване на локалните (Балканите и източна Европа), Европейските и световните икономическите процеси, и на арабеските на глобалните борсови пазари. В годините насърчих мои познати да инвестират чрез Карол и без колебание бих препоръчал услугите на Карол и на нови „любители“- инвеститори, които търсят умножаване на своите инвестиции.

Българин, живеещ в САЩ, преподавател в американски университет

Като цяло за мен Karoll и всичките работещи там, сте тотални професионалисти и то на световно ниво. Малко сте като кацнал кораб от бъдещето в България. Затова и ви се доверих без да му мисля прекалено много.

Димитър Лазаров, собственик на танцова школа

За пръв път в кариератa си успях да натрупам спестявания. Тъй като не винаги съм успявал да управлявам парите си, въпреки добрите доходи, които получавам, реших, че ако това за мен е предизвикателно, е по-добре да се доверя на друг и Карол беше първият и последният ми избор. Много съм доволен и мога да спя по-спокойно.

Андрей Давчев, Маркетинг мениджър
Гореща линия за въпроси
(02) 400 8 300
Посетете ни в нашия офис
Офис Карол