#БЕЗПЛАТЕН уeбинар:

Как да подсигурим пенсионирането си?

Запиши се

Няколко пъти в годината нашите експерти реализират безплатно обучение, базирано на собствено детайлно проучване по поставения проблем. Изследването на управляващо дружество Карол Капитал Мениджмънт включва в себе си тълкуване на данни за период от над 100 години, а обхватът на проблема е разгледан в световен мащаб, за да се стигне до състоятелен извод за по-правилното управление на личните ни финанси в България.

Как се провежда обучението?

Инициативата ни се провежда напълно безплатно на живо и под формата на уебинар.Какво ще науча?
Кога ще се проведе?

Уебинарът се провежда поне веднъж в месеца. Следващите планирани излъчвания можете да намерите във формата за регистрация. Регулярно излъчваме и уебинари на живо, за които ще публикуваме информация своевременно.

Запишете се за безплатно участие

Регистрирайте се тук и наш специалист ще се свърже с вас при следващо издание на обучението:

Споделете

Други обучения

С изпращането на тази заявка Вие се съгласявате да получавате по емайл различни информационни материали, месечни бюлетини, анализи на финансовите пазари и покани за безплатни образователни уебинари от „Карол Капитал Мениджмънт“ ЕАД . Във връзка с разпоредбите на Регламент 2016/679 (GDPR) за защита на личните данни, „Карол Капитал Мениджмънт“ ЕАД ще използва вашите лични данни за маркетингови цели, включително гореизброените и няма да ги предоставя на трети страни. За повече информация относно Политиката за защита на личните данни, вижте тук. 

Гореща линия за въпроси
(02) 400 8 300
Посетете ни в близкия до вас офис
Офиси Карол