Инвестиционни идеи 2024. Глобален Бюлетин ->

20
септември
2019
#

Библиотеката на Карол беше домакин на събитие на BNI

Карол Капитал Мениджмънт беше домакин на събитието по случай 25 млн.лв. оборот между членовете на BNI в България.

Карол Капитал Мениджмънт беше домакин на събитието по случай 25 млн.лв. оборот между членовете на BNI в България. Събитието се проведе на знаково за Карол място – корпоративната библиотека в сградата на Карол. Изпълнителният директор на управляващото дружество на Карол сподели, че причина за присъединяване към организацията е била именно философията на компанията, съвпадаща с тази на BNI:“Givers Gain – Дай за да получиш, печели като помагаш на другите да печелят.” „Kато асет мениджмънт фирма печелим само когато клиентите ни са доволни и печелят“, каза Даниел Ганев.

В обръщението си към членовете на BNI той обърна особено внимание на корпоративната библиотека на Карол, където се проведе събитието. “Това е специално за нас място, което се намира точно между научния епицентър на България (факултетите на СУ по математика, информатика, химия, биология) от една страна и от друга – духовния център в лицето Семинарията.“

На това заредено с особена енергия място, сред най-значимите бизнес книги и оригинали на велики български художници, Карол Капитал ежедневно дава на млади хора знание как да повишат финансовата си грамотност, стандарта си на живот, да финансират важни за тях и близките им покупки, отсега да се погрижат за доходите и здравето си след като престанат да се трудят активно.

Тук Карол Капитал подписва първи у нас принципите на ООН за отговорно инвестиране.

Тук стартира и партньорството с глобалния инвестиционен гигант Schroders, което променя финансовия пейзаж у нас с всичките им 200 глобални фонда и 200-годишна история.

На това място в момента се борят за докторантска стипендия с иновативните си проекти най-предприемчивите ни учени –  със световно признати постижения от областта на медицината, физиката, химията, технологиите.

Тук миналата година се провежда и последната пресконференция на вдъхновяващия алпинист и личност Боян Петров, който Карол подкрепят в най-предизвикателната му и за съжеление последна експедиция.

„Поставяйки книгата си тук в библиотеката, Боян ни завеща: „Бъдете смели, истински живи, поставяйте си дръзки цели и изкачвайте върхове!“, завърши Даниел Ганев.

 

Последни новини