Инвестиционни идеи 2024. Глобален Бюлетин ->

17
май
2018
#Боян Петров

Благодарим ти, Боян, и поклон!

Вчера близките на Боян Петров обявиха края на спасителната операция на Шиша Пангма.

Вчера близките на Боян Петров обявиха края на спасителната операция на Шиша Пангма. Операцията стартира на 8 май, два дни след като Боян Петров беше обявен за изчезнал. Спасителната акция създаде прецедент заради разрешението на Китай в нея да се включат непалски хеликоптери. Карол Капитал Мениджмънт се включи и в кампанията за набиране на средства за спасителната операция на Боян, заедно с хиляди българи.

Сътрудничеството на екипа на Карол Капитал Мениджмънт и нашите партньори Schroders с Боян Петров и подкрепата ни за проекта му „Българин към 14 х 8000“ е една от наистина стойностните инициативи, които сме предприемали. Направихме тази стъпка вярвайки, че стремежът да достигнеш най-високите цели, на предела на човешките възможности, който олицетворява Боян Петров, заслужава уважение и да бъде сочен за пример. Доказателство за неговия невероятен характер и способността му да вдъхновява хората е вълната от съпричастност от стотици хиляди българи, която неговото изчезване предизвика. Желанието да бъде спасен обедини враждуващи държави и в бъдеще вероятно ще помогне на други алпинисти.
Убедени сме, че Боян Петров е един от хората, с които страната ни трябва да се гордее и да помни. За нас, екипът на Карол Капитал Мениджмънт и нашите партньори от Schroders, беше чест и привилегия да общуваме с него.

Благодарим ти, Боян! Поклон!

Последни новини