Инвестиционни идеи 2024. Глобален Бюлетин ->

08
май
2024
#

Промоционален размер на разходите за емитиране на дялове на ДФ “Адванс Инвест”

Промо период в навечерието на 20-годишнината от създаването на ДФ Адванс Инвест - първият български взаимен фонд

Уважаеми инвеститори,

На 07.05.2024 г. Съветът на директорите на УД „Карол Капитал Мениджмънт“ ЕАД взе решение за прилагане на намален размер на разходите за емитиране на дялове на ДФ “Адванс Инвест” за определен промоционален период.

В периода от 10.05.2024 г. до 28.06.2024 г. включително УД “Карол Капитал Мениджмънт“ ЕАД ще прилага следния намален на половина размер на разходите за емитиране на дялове на ДФ “Адванс Инвест”:

Посочените разходи за емитиране в промоционален размер ще се прилагат за поръчки, подадени от 10.05.2024 г. до 28.06.2024 г. включително.

 

Предупреждение за риск

Предоставената тук информация е маркетингово съобщение и не представлява инвестиционна консултация, съвет, инвестиционно проучване или препоръка за инвестиране и не следва да се тълкува като такава. Стойността на дяловете на фонда и доходът от тях могат да се понижат, печалбата не е гарантирана и инвеститорите поемат риска да не възстановят инвестициите си в пълния им размер. Информацията е валидна към датата на издаване на маркетинговото съобщение и може да се промени в бъдеще. Всички инвестиции, посочени тук, могат да включват значителен риск и да не са подходящи за всички инвеститори. Инвеститорите трябва да имат предвид, че приходите от инвестиции могат да се колебаят и стойността на дяловете на фондовете и доходът от тях могат да се понижат, печалбата не е гарантирана и инвеститорите поемат риска да не получат пълна възвръщаемост в сравнение с първоначално инвестираните средства.Инвестициите във фондове не са гарантирани от гаранционен фонд, създаден от държавата или с друг вид гаранция. Предходни резултати от дейността не са показателни за бъдещите резултати на договорните фондове. Бъдещите резултати подлежат на данъчно облагане, зависещо от личното положение на всеки инвеститор и може да се промени в бъдещи периоди. Преди вземане на окончателно инвестиционно решение е препоръчително инвеститорите да се запознаят с проспекта и основния информационен документ на съответния фонд. Документите са достъпни на български и английски език на интернет страницата на www.karollcapital.bg, както при поискване могат да бъдат получени безплатно на хартиен носител в офис на Управляващото дружество. Фондът е активно управляван.  Резюме на правата на дялопритежателите е достъпно на www.karollcapital.bg.

 

Последни новини