Асет мениджмънт | Карол Капитал Мениджмънт

Защо да изберете асет мениджмънт услугите на Карол Капитал Мениджмънт?

 

 • Ние сме водещо управляващо дружество (асет мениджмънт компания) в България с история от над 15 години.
 • Екипът ни се състои от опитни и високо-образовани портфейлни мениджъри и анализатори с експертиза на регионалните и глобалните финансови пазари.Благодарение на добрата ни пазарна репутация и отлични взаимоотношения с клиенти и партньори, ние управляваме над 300 млн. лв.
 • Наши клиенти са физически лица, фирми и институции, включително пенсионни фондове, фондации и университети.
 • Наши партньори са глобални институции като една от най-големите инвестиционни компании - Schroders, Cheverny Capital в Канада и K-Biz в Азия.
 • Ние сме единствената българска компания, която спазва 6-те принципа на ООН за отговорно инвестиране (UN PRI).

Първи в асет мениджмънта

Вече 15 години се стремим да предоставяме качествени асет мениджмънт услуги на нашите клиенти. През 2004г. създадохме първия български фонд в акции и първи ви дадохме възможност да инвестирате на международните капиталови пазари. Нашата мисия е да ви помогнем да изберете най-подходящото решение за управление на парите си с цел по-добро финансово бъдеще – ниско-рискови, балансирани и агресивни инвестиционни стратегии. За да постигнем това, си партнираме с Schroder Investment Management – водеща глобална асет мениджмънт компания. Предлаганите от нас продукти и услуги включват: спестовни планове, разнообразни взаимни фонодове, доверително управление, инвестиционни консултации и др.

Свържете се с нашите консултанти за да научете още за асет мениджмънт услугите ни, как да защитите парите си от инфлация и да постигнете висока доходност в дългосрочен план. 

Асет мениджмънт 1 - качество и сугурност от Karoll Capital

      • Асет мениджмънт услугите (известни още като услуги по управление на активи и услуги по управление на пари) са свързани с управлението на инвестициите на физически и юридически лица от компании (познати на публиката като асет мениджъри или управляващи дружества).

 

Покажи повече

Асет мениджмънт 2 - качество и сугурност от Karoll Capital

Какво е асет мениджмънт?

Асет мениджмънт услугите (известни още като услуги по управление на активи, услуги по управление на пари) са свързани със структуриране на инвестициите на физически и юридически лица от асет мениджмънт компании (управляващи дружества).

Карол Капитал Мениджмънт е едно от водещите и доказали се с годините управляващи дружества (асет мениджмънт компании) в страната. Нашият екип от експерти оперира в сферата на финансовите услуги и асет мениджмънт в България вече над 15 години. На база на доказания ни опит в управлението на пари клиентите ни поверяват спестяванията си с цел намиране на добри инвестиционни възможности и подсигуряване на добро финансово бъдеще.


Думата „асет“ в превод от английски означава „актив“. „Асет мениджмънт“ е понятие, което най-често се асоциира със сектора на финансовите услуги. Целите, които асет мениджмънта си залага обикновено са постигане на отпимална възвръщаемост от направените инвестиции и осигуряване на финансова стабилност в дългосрочен план. Хората, които отговарят за постигане на тези цели в асет мениджмънт компанията са инвестиционните специалисти – портфейлни мениджъри (инвестиционни мениджъри) и финансови анализатори – те се грижат за управлението на пари на различните типове клиенти на асет мениджмънт компанията според техните изисквания за доходност и поносимост към риск.

 

Асет мениджмънт 3 - качество и сугурност от Karoll Capital

 

Защо да изберете асет мениджмънта на Карол Капитал Мениджмънт?

Първи в асет мениджмънта

 

 

Ако желаете да получавате полезни информационни и образователни материали от нас, можете да оставите име и електронна поща в полетата по-долу: 

 

Брошура

Имате въпроси?

Свържете се с нашите консултанти в реално време, за да получите отговори на всички ваши въпроси:

(02) 400 8 272Гореща линия за въпроси Офиси на Карол Намерете най-близкия до вас наш офис