Спестовен план от Карол

Възможност да инвестирате в готов разнообразен портфейл на водещата глобална инвестиционна компания - Schroders, чрез малки месечни вноски.

Защо не трябва да слагаме всички яйца в 1 кошница?

Ако искаме да увеличим дългосрочната доходност на парите ни, като същевременно се защитим максимално от икономически кризи и инфлация, трябва да се стремим към балансирано разпределение на нашите инвестиции чрез разнообразен портфейл от относително несвързани помежду си високорискови и нискорискови активи – акции, облигации, имоти, суровини и други. 
Най-лесният начин да спазим подходящото съотношение е като използваме готов балансиран портфейл на взаимен фонд, инвестиращ във всички класове активи от цял свят.

Защо трябва да инвестираме регулярно на малки вноски?

 

Като инвестираме на малки вноски дългосрочно всеки месец, ние намаляваме колебанията, които може да претърпи нашият портфейл краткосрочно - осигуряваме добро представяне на спестяванията ни дори когато настъпят спадове на финансовите пазари. Ако бяхме инвестирали на равни вноски във фондове в американски акции за периода 2000-2015г. (период, който, освен два възходящи пазара - 2002-2007г. и от 2009г. досега, включва в себе си Голямата финансова криза от 2007-2009г. и кризата от 2000-2002г.), щяхме да постигнем по-добра доходност в края на периода, спрямо тази от еднократна инвестиция, както и спокоен сън по време на кризите.


Имаме удоволствието да Ви представим Спестовния план от Карол

Спестовна сметка 1  сигурност и качество


Инвестирането на малки вноски

Драстично намалява колебанията тогава, когато пазарите са нестабилни, и поради това е най-добрият начин да инвестираме в тези фондове. Минималната сума за инвестиране в който и да е от горните 4 фонда е 1,000 евро...

Но със Спестовен план от Карол можете да инвестирате и с по-малки суми... всъщност дори само със 100 лв.


Какво ще се случи, ако инвестирате по 100 лв. на месец?

(Съпоставка на доходността от инвестиция в спестовния план на Карол за 10 години спрямо същата, но в банков депозит)


 

 10 причини защо да инвестираме в спестовния план от Карол


Как можете да инвестирате?

Практиката ни е показала, че един от най-добрите начини за инвестиране в инвестиционен портфейл е именно на равни вноски (например 10% от дохода) и на равни периоди от време (месец, тримесечие). Нашата препоръка към Вас е да го правите всеки месец с автоматичен превод от ваша сметка - за да не губите време и за да не забравяте - със сумата от поне 100 лева и да го правите дългосрочно - в рамките на следващите поне 5-10 години.

Спестовна сметка 6  сигурност и качество


Какво да направите сега?

1. Вземете решение каква сума искате да инвестирате всеки месец.

2. Изберете един от четирите плана, в зависимост от целите Ви за доходност и риск. 

3. Оставете данните си във формата по-долу и наш специалист ще се свърже с Вас, за да Ви помогне да направите първите стъпки.

 

 

*Стойността на дяловете на фондовете и доходът от тях могат да се понижат, печалбата не е гарантирана и инвеститорите поемат риска да не възстановят инвестициите си в пълния им размер. Инвестициите във фондове не са гарантирани от гаранционен фонд, създаден от държавата или с друг вид гаранция. Предходни резултати от дейността нямат връзка с бъдещите резултати на инвестиционно дружество.

 


 

 

 

Покажи повече

Спестовна сметка

Същност на спестовната сметка

Спестовна сметка – това е сметка, в която влагате парите си, за да получите висока доходност и сигурност за финансовите си средства в бъдеще. Спестовната сметка е винаги разумна идея, тъй като чрез нея държите на сигурно място парите си. Плюс на спестовната сметка е фактът, че можете разполагате с парите по всяко време. Тегленето на парични средства от спестовната сметка е без наказателни такси, което превръща спестовните сметки в изключително достъпни и изгодни алтернативи за спестяване на средства.
Спестовните сметки дават възможност и винаги да разчитате на професионалните съвети на специализирани консултанти, които са винаги насреща.

Други причини да инвестирате в спестовна сметка

Причините да инвестирате в спестовна сметка не свършват дотук. Имайте предвид, че рискът за паричните ви средства, вложени в спестовна сметка, е изключително нисък. Освен това можете да внасяте и теглите от спестовната сметка, когато пожелаете.
Обикновено при спестовните сметки вие може да избирате вида на валутата, в която искате да е конкретната сметка. Срокът, за който ще влагате спестените средства в спестовната сметка, също е въпрос на ваш избор. Каква ще е месечната вноска в спестовната ви сметка, отново зависи изцяло от вас и вашите предпочитания. Спестовните сметки по принцип са безсрочни, което ги разграничава от други подобни алтернативи за депозиране на финанси.
Въпросната месечна вноска може да се превежда автоматично от заплатата ти в съответната спестовна сметка, за да не изразходвате допълнително време и усилия. По този начин, предимствата на спестовните сметки ви улесняват максимално, докато мултиплицират паричните ви средства.

Никога не е късно да инвестирате свободните си парични средства в подобен план под формата на спестовна сметка, даваща ви защита в дългосрочна перспектива. Не забравяйте, че чрез спестовните сметки инвестирате малка сума в гарантиран продукт, който ви дава дългосрочна сигурност.

Спестовна сметка 4  сигурност и качество

Какво още трябва да знаете за предимствата на спестовната сметка?

При инвестирането в спестовна сметка вие намирате сигурно място да мултиплицирате паричните си средства и да ги запазите за един бъдещ период, без оглед на финансовата ситуация в страната ни.
Защо обаче да насочите парите си към даден вид спестовна сметка?
Представяме ви още няколко важни предимства на спестовната сметка:

 

  • Спестовната сметка е вашата гаранция за сигурно бъдеще – да инвестирате в спестовна сметка означава не само да защитите спестяванията си, но и да акумулирате парични средства за потенциална печалба в бъдещ момент.
  • Спестовната сметка е алтернатива за покриване на спешни и непредвидени разходи – в крайна сметка, всеки има нужда от средства, с които да знае, че ще покрие без проблем изникнали инцидентни разходи, при това в голям размер. Спестовната сметка е метод, чрез който да гарантирате спокойствието си в бъдеще.
  • Поддържането на спестовна сметка е добър финансов навик – инвестирането на свободните ви парични средства в спестовна сметка, на практика ви изгражда полезни финансови навици. А именно – винаги да инвестирате и мултиплицирате спестяванията си, за да създадете устойчиво финансово бъдеще за вас и семейството ви. Всичко това е възможно, благодарение на спестовните сметки. Разбира се, експертите препоръчват да изградите този финансов навик и при децата си – винаги е полезно човек да има отделени парични средства, най-често в спестовна сметка, за да създава сам бъдещето си.

Още веднъж ползите от инвестирането на равни вноски:

Спестовна сметка 5  сигурност и качество


Защо да изберете спестовна сметка на Карол Капитал Мениджмънт?

Когато влагате паричните си средства в спестовна сметка на Карол Капитал Мениджмънт, вие на практика правите инвестиция в активи, напълно защитени от инфлация. Независимо дали става въпрос за акции, облигации или други финансови активи. За разлика от останалите спестовни сметки, тук парите ви ще се намират на сигурно място в Люксембург и по никакъв начин няма да зависят от финансовата ситуация в нашата страна. Като друго основно предимство на спестовната сметка от Карол Капитал Мениджмънт можем да посочим необлагането на инвестициите с данъци.

И не на последно място, инвестирайки в спестовна сметка при нас, вие доверявате средствата си не просто на стандартна спестовна сметка, а на една от най-престижните международни компании за управление на активи – Schroders Investment Management. Със силен счетоводен баланс, стабилна акционерна структура и над 200-годишен опит на финансовите пазари, компанията гарантира високи резултати на своите клиенти. Чрез Карол Капитал Мениджмънт вие получавате достъп до фондовете на Schroders, които имат специфичен инвестиционен фокус в различни географски региони и видове активи, предлагайки по този начин разнообразни възможности за инвестиции в зависимост от предпочитанията и рисковия профил на съответния инвеститор.Спестовна сметка 3  сигурност и качество

 

Защо не трябва да слагаме всички яйца в 1 кошница?

Защо трябва да инвестираме регулярно на малки вноски?

Инвестирането на малки вноски

Как можете да инвестирате?

Същност на спестовната сметка

Други причини да инвестирате в спестовна сметка

Какво още трябва да знаете за предимствата на спестовната сметка?

Защо да изберете спестовна сметка на Карол Капитал Мениджмънт?

Имате въпроси?

Свържете се с нашите консултанти в реално време, за да получите отговори на всички ваши въпроси:

(02) 400 8 272Гореща линия за въпроси Офиси на Карол Намерете най-близкия до вас наш офис