Спестовен план от Карол

Възможност да инвестирате в готов разнообразен портфейл на водещата глобална инвестиционна компания - Schroders, чрез малки месечни вноски.

Защо не трябва да слагаме всички яйца в 1 кошница?

Ако искаме да увеличим дългосрочната доходност на парите ни, като същевременно се защитим максимално от икономически кризи и инфлация, трябва да се стремим към балансирано разпределение на нашите инвестиции чрез разнообразен портфейл от относително несвързани помежду си високорискови и нискорискови активи – акции, облигации, имоти, суровини и други. 
Най-лесният начин да спазим подходящото съотношение е като използваме готов балансиран портфейл на взаимен фонд, инвестиращ във всички класове активи от цял свят.

Защо трябва да инвестираме регулярно на малки вноски?

Като инвестираме на малки вноски дългосрочно всеки месец, ние намаляваме колебанията, които може да претърпи нашият портфейл краткосрочно - осигуряваме добро представяне на спестяванията ни дори когато настъпят спадове на финансовите пазари. Ако бяхме инвестирали на равни вноски във фондове в американски акции за периода 2000-2015г. (период, който, освен два възходящи пазара - 2002-2007г. и от 2009г. досега, включва в себе си Голямата финансова криза от 2007-2009г. и кризата от 2000-2002г.), щяхме да постигнем по-добра доходност в края на периода, спрямо тази от еднократна инвестиция, както и спокоен сън по време на кризите.


 

Имаме удоволствието да Ви представим Спестовния план от Карол


Инвестирането на малки вноски

Драстично намалява колебанията тогава, когато пазарите са нестабилни, и поради това е най-добрият начин да инвестираме в тези фондове. Минималната сума за инвестиране в който и да е от горните 4 фонда е 1,000 евро...

Но със Спестовен план от Карол можете да инвестирате и с по-малки суми... всъщност дори само със 100 лв.

Какво ще се случи, ако инвестирате по 100 лв. на месец?

(Съпоставка на доходността от инвестиция в спестовния план на Карол за 10 години спрямо същата, но в банков депозит)


 

10 причини защо да инвестираме в спестовния план от Карол


Как можете да инвестирате?

Практиката ни е показала, че един от най-добрите начини за инвестиране в инвестиционен портфейл е именно на равни вноски (например 10% от дохода) и на равни периоди от време (месец, тримесечие). Нашата препоръка към Вас е да го правите всеки месец с автоматичен превод от ваша сметка - за да не губите време и за да не забравяте - със сумата от поне 100 лева и да го правите дългосрочно - в рамките на следващите поне 5-10 години.

Какво да направите сега?

 

  • Вземете решение каква сума искате да инвестирате всеки месец.
  • Изберете един от трите плана, в зависимост от целите Ви за доходност и риск. 
  • Оставете данните си във формата по-долу и наш специалист ще се свърже с Вас, за да Ви помогне да направите първите стъпки.

 


*Стойността на дяловете на фондовете и доходът от тях могат да се понижат, печалбата не е гарантирана и инвеститорите поемат риска да не възстановят инвестициите си в пълния им размер. Инвестициите във фондове не са гарантирани от гаранционен фонд, създаден от държавата или с друг вид гаранция. Предходни резултати от дейността нямат връзка с бъдещите резултати на инвестиционно дружество.

 

Имате въпроси?

Свържете се с нашите консултанти в реално време, за да получите отговори на всички ваши въпроси:

(02) 400 8 272Гореща линия за въпроси Офиси на Карол Намерете най-близкия до вас наш офис