Инвестиционни идеи 2024. Глобален Бюлетин ->

19
март
2024
#

ДФ Адванс Инвест с награда за най-висока доходност от MoitePari.bg

За десета поредна година MoitePari.bg класира ТОП 3 на българските взаимни фондове по постигната доходност.

В навечерието на 20-годишнината от създаването си ДФ Адванс Инвест печели 1во място в категория „фондове в акции“. Адванс Инвест, управляван от Карол Капитал Мениджмънт е първият български фонд в акции, създаден в далечната 2004г. Портфейлът му се състои от селектирани акции на български и румънски компании с отличен потенциал за растеж, както и висока дивидентна дохнодност.

На база постигнатите резултати през 2023г. MoitePari.bg подготви своята годишна класация, като определи ТОП 3 от фондовете в различните рискови профили:

 

ФОНДОВЕ В АКЦИИНай-добре представилите се фондове в този рисков профил бяха:

1. Адванс Инвест:+18.0%

2. Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF:+16.3%

3. СКАЙ Нови Акции:+12.9%

* Класирането е на база постигната 3-годишна анюализирана доходност

 

 

Цялата статия можете да прочетете тук.

 

Информация за риска:

Настоящото представлява маркетингово съобщение. Информацията, поместена в този материал не представлява инвестиционен съвет, не е препоръка или инвестиционна консултация от страна на „Карол Капитал Мениджмънт“ ЕАД относно каквито и да са инвестиционни стратегии или предлаганите финансови Иванов. Информацията е валидна към датата на издаване на маркетинговия материал и може да се промени в бъдеще.

Всички инвестиции, посочени тук, могат да включват значителен риск и да не са подходящи за всички инвеститори. Инвеститорите трябва да имат предвид, че приходите от инвестиции могат да се колебаят и стойността на дяловете на фондовете и доходът от тях могат да се понижат, печалбата не е гарантирана и инвеститорите поемат риска да не получат пълна възвръщаемост в сравнение с първоначално инвестираните средства. Инвестициите във фондове не са гарантирани от гаранционен фонд, създаден от държавата или с друг вид гаранция. Предходни резултати от дейността не са показателни за бъдещите резултати на фондовете.

Преди вземането на окончателно инвестиционно решение, моля прегледайте проспекта и основния информационен документ на фонда, в който бихте желали да инвестирате, и/или се запознайте с приложимите документи за други инвестиционни услуги. Бъдещите резултати подлежат на данъчно облагане, зависещо от личното положение на всеки инвеститор и може да се промени в бъдещи периоди. Документите са достъпни на български и английски език на интернет страницата на www.karollcapital.bg, като при поискване могат да бъдат получени безплатно на хартиен носител в офис на Управляващото дружество. Обобщение на правата на инвеститорите може да бъде намерено тук и тук.

Последни новини