Инвестиционни идеи 2024. Глобален Бюлетин ->

21
юни
2023
#

Промоционален размер на разходите за емитиране на дялове на ДФ “Адванс Инвест”

Решение за прилагане на намален размер на разходите за емитиране на дялове на ДФ “Адванс Инвест” за определен промоционален период

Уважаеми инвеститори,


На 21.06.2023г. Съветът на директорите на УД „Карол Капитал Мениджмънт“ ЕАД взе решение за прилагане на намален размер на разходите за емитиране на дялове на ДФ “Адванс Инвест” за определен промоционален период.

В периода от 26.06.2023г. до 14.07.2023г. включително УД “Карол Капитал Мениджмънт“ ЕАД ще прилага следния намален на половина размер на разходите за емитиране:

 

Посочените разходи за емитиране в промоционален размер ще се прилагат за поръчки, подадени от 26.06.2023г. до 14.07.2023г. включително.

 

Предупреждение за риска

Предоставената информация е маркетингов материал и не представлява инвестиционна консултация, съвет, инвестиционно проучване или препоръка за инвестиране и не следва да се тълкува като такава. Информацията е валидна към датата на издаване на маркетинговия материал и може да се промени в бъдеще. Стойността на дяловете на фонда и доходът от тях могат да се понижат, печалбата не е гарантирана и инвеститорите поемат риска да не възстановят инвестициите си в пълния им размер. Инвестициите във фондове не са гарантирани от гаранционен фонд, създаден от държавата или с друг вид гаранция. Предходни резултати от дейността нямат връзка с бъдещите резултати на инвестиционно дружество. Бъдещите резултати подлежат на данъчно облагане, зависещо от личното положение на всеки инвеститор и може да се промени в бъдещи периоди. Преди вземане на окончателно инвестиционно решение е препоръчително инвеститорите да се запознаят с проспекта и основния информационен документ на съответния фонд. Документите са достъпни на български език на интернет страницата на www.karollcapital.bg, като при поискване могат да бъдат получени безплатно на хартиен носител в офис на Управляващото дружество. Фондове Адванс са активно управлявани и не следват индекс. Резюме на правата на дялопритежателите може да намерите тук.

 

Последни новини