Инвестиционни идеи 2024. Глобален Бюлетин ->

29
март
2022
#

Фондовете на Карол Капитал в "ТОП 3 Взаимни Фондове 2021" класацията на MoitePari.bg

ДФ Адванс Глобал Трендс и ДФ Адванс Източна Европа са в класацията на MoitePari.bg за топ взаимни фондове на българския пазар за 2021 година

Класацията на MoitePari.bg е базирана на постигната доходност съобразно рисковия профил на всеки фонд като съществуват 5 рискови категори.

ДФ Адванс Глобал Трендс оглави първото място в категория "Смесени Балансирани Фондове" и постигна доходност от почти 22% за 2021г. Отчетените резултати за доходността през последните 3г. са почти двойно по-високи от следващите в класацията. ДФ Адванс Глобал Трендс е взаимен фонд от отворен тип с глобален фокус, инвестиращ в различни видове активи – акции (основна част от инвестициите), облигации, суровини. Портфейлът се структурира чрез покупката на борсово търгувани и взаимни фондове, предимно в САЩ и Европа и фондът се управлява активно.

ДФ Адванс Източна Европа е сред най-добре представилите се фондове в класицията "Фондове в Акции" на MoitePari.bg. за 2021г. ДФ Адванс Източна Европа е също и най-добре представилият се фонд в категория „Фондовете в акции, Развиващи се пазари“ в ежегодната класация на Investor.bg за 2021г., представена в рамките на десетото издание на Investor Finance Forum. Фондът е от отворен тип и инвестира на капиталовите пазари в Източна Европа.

При интерес да инвестирате в някой от фондовете Адванс, моля свържете се снас. Вече можете да сключите договор изцяло дистанционно, чрез новия ни онлайн портал.

--------------------------------------------------

Предупреждение за риска:

Предоставената информация е маркетингов материал и не представлява инвестиционна консултация, съвет, инвестиционно проучване или препоръка за инвестиране и не следва да се тълкува като такава. Информацията е валидна към датата на издаване на маркетинговия материал и може да се промени в бъдеще. Стойността на дяловете на фонда и доходът от тях могат да се понижат, печалбата не е гарантирана и инвеститорите поемат риска да не възстановят инвестициите си в пълния им размер. Инвестициите във фондове не са гарантирани от гаранционен фонд, създаден от държавата или с друг вид гаранция. Предходни резултати от дейността нямат връзка с бъдещите резултати на инвестиционно дружество. Бъдещите резултати подлежат на данъчно облагане, зависещо от личното положение на всеки инвеститор и може да се промени в бъдещи периоди. Преди вземане на окончателно инвестиционно решение е препоръчително инвеститорите да се запознаят с проспекта и основния информационен документ на съответния фонд. Документите са достъпни на български език на интернет страницата на www.karollcapital.bg, като при поискване могат да бъдат получени безплатно на хартиен носител в офис на Управляващото дружество. Фондове Адванс са активно управлявани и не следват индекс. Резюме на правата на дялопритежателите може да намерите тук.

 

Последни новини