Инвестиционни идеи 2024. Глобален Бюлетин ->

13
декември
2018
#

Карол Капитал Мениджмънт е представено в седмичния брой на престижното Time magazine

Изданието публикува интервю със Станимир Каролев, основател и председател на Борда на управляващото дружество

 УД Карол Капитал Мениджмънт е представено в броя на престижното издание Time magazine, което акцентира върху опита на дружеството в управление на активи в развиващите се европейски пазари. В двойния си брой 26 ноември/3 декември изданието публикува интервю със Станимир Каролев, основател и председател на Борда на  българското управляващо дружество.

Изданието набляга на факта, че финансовата група има над 20 годишен опит в управлението на активи в Централна и Източна Европа и чрез своите взаимни фондове покрива 15 пазара в региона. Материалът акцентира върху партньорството на Карол Капитал с асет мениджмънт гигaнта Schroders.

“По-рано тази година, Schroders гласува на Карол нов вот на доверие, като посочи Каролев и неговия екип за техен партньор и в съседна Румъния“, се казва в материала. Изданието обръща внимание и на управлявания от финансовата група Адванс Терафонд АДСИЦ, който е най-голямата публична компания, собственик на земеделска земя в България, както и на мисията на Карол да инвестира в знание и финансова грамотност, чрез различни инициативи на Корпоративен Университет Карол.

Целият материал можете да видите тук.

Последни новини