#БЕЗПЛАТЕН уeбинар:

Как да подсигурим достатъчно средства за образованието на децата си?

Септември е месецът на учениците. Месец, в който родителите неизменно се замислят за образованието на децата си, независимо дали вече са на училище или тепърва ще започват детска градина. Когато става дума за образование, както и при всичко останало, родителите искат най-доброто за децата си.

За съжаление, заради качеството на образователната система в България, все по-често добрите възможности за развитие са свързани с висше образование в чужбина. Това начинание обаче, идва на определена цена и е важно от рано да започнем да заделяме средства, за да може да поемем рязкото покачване на разходите без да преживеем шок в начина ни на живот и без да трябва да прибягваме до взимането на кредити. 

Затова подготвихме уебинар, специално за родители, на който ще научите:

 

Запиши се

Няколко пъти в годината нашите експерти реализират безплатно обучение, базирано на собствено детайлно проучване по поставения проблем. Изследването на управляващо дружество Карол Капитал Мениджмънт включва в себе си тълкуване на данни за период от над 100 години, а обхватът на проблема е разгледан в световен мащаб, за да се стигне до състоятелен извод за по-правилното управление на личните ни финанси в България.

Как се провежда обучението?

Инициативата ни се провежда напълно безплатно на живо и под формата на уебинар.Какво ще науча?

От това обучение, което създадохме специално за родители, вие ще научите:
Кога ще се проведе?

Уебинарът ще се проведе на живо, на 29 септември 2020 г., от 16:00 ч. 

Запишете се за безплатно участие

Регистрирайте се тук и наш специалист ще се свърже с вас при следващо издание на обучението:

Споделете

Други обучения

Гореща линия за въпроси
(02) 400 8 300
Посетете ни в близкия до вас офис
Офиси Карол