#БЕЗПЛАТЕН уeбинар:

5 печеливши тенденции в инвестициите за 2021 г.

Забележителните способности на човешката изобретателност да създава иновации и да се справя с дисбалансите в нашия свят създават завладяващи нови тенденции. Те ще създадат нови пазари, ще трансформират съществуващите и ще имат значително и дълготрайно въздействие върху живота ни. Благодарение на технологичния напредък промяната настъпва по-бързо от всякога и скоростта и мащабът, с които тя се случва създават богат набор от възможности за инвеститорите.

В този уебинар ще научите повече за 5 основни тенденции, които според нас тепърва ще набират скорост и за които вярваме, че ще бъдат печеливши в дългосрочен план.

Инвестирайте днес в утрешния свят!

Запиши се

Няколко пъти в годината нашите експерти реализират безплатно обучение, базирано на собствено детайлно проучване по поставения проблем. Изследването на управляващо дружество Карол Капитал Мениджмънт включва в себе си тълкуване на данни за период от над 100 години, а обхватът на проблема е разгледан в световен мащаб, за да се стигне до състоятелен извод за по-правилното управление на личните ни финанси в България.

Как се провежда обучението?

Уебинарът се провежда онлайн, на живо.Какво ще науча?

Инвестирайте днес в утрешния свят!
Кога ще се проведе?

Уебинарът ще се излъчи на живо, на 25 март 2021 г., от 16:30 ч. 

Запишете се за безплатно участие

Регистрирайте се тук и наш специалист ще се свърже с вас при следващо издание на обучението:

Споделете

Други обучения

Гореща линия за въпроси
(02) 400 8 300
Посетете ни в близкия до вас офис
Офиси Карол