01
ноември
2019
#

Карол Капитал Мениджмънт стартира сътрудничество с NN България

Управляващото дружество вече ще предлага пакетни услуги в партньорство с NN Животозастраховане

УД Карол Капитал Мениджмънт стартира предлагането на пакетно предложение в партньорство с българското животозастрахователно дружество на холандската група NN.

От началото на ноември управляващото дружество на Карол добавя застраховка при злополука към най-популярния си продукт – Спестовен план. Всеки нов клиент може да избере опцията освен да инвестира регулярно на месечни вноски в някой от фондовете, достъпни чрез Спестовния план, да сключи и годишна застраховка „Защита при злополука +“ като вноската по нея е еднократна.

Карол Капитал Мениджмънт от 2012 е партньор за българския пазар на взаимните фондове на британския асет мениджмънт гигант Schroders, с който през 2014 стартират уникалната за тогава услуга – спестовен план, който позволява на потребителите да инвестират във фондовете на Schroders с минимални месечни суми.

„Добавянето на застраховката „Защита при злополука +“ на NN е следващата логична стъпка в стремежа ни постоянно да подобряваме услугите си. Винаги съветваме нашите клиенти, че за да постигнат своите финансови цели, трябва да инвестират дългосрочно. Сключването и на застраховка за защита при злопулука, ще им осигури средствата необходими при неблагоприятно стечение на обстоятелствата в живота им, и по този начин ще защити и техните дългосрочни инвестиции“, коментира Даниел Ганев, изпълнителен директор на Карол Капитал Мениджмънт.

Застраховката „Защита при злополука +“ е нов продукт и в портфолиото на NN, чрез който застрахователното дружество включва много повече рискове в основното покритие на застраховката, без чувствително да повишава цената.

Сред основните преимущества на „Защита при злополука +“ са:

 

NN Group е компания за застраховане и управление на активи с 15 милиона клиенти в редица европейски страни и Япония.

В България чрез животозастрахователната и пенсионноосигурителната си компании NN помага на над 400 хиляди индивидуални клиенти да планират финансовото си бъдеще, както и на над 400 корпоративни клиенти да осъществяват програми за мотивиране и ангажиране на служителите си. NN се стреми да предоставя финансови решения и да консултира своите клиенти за управлението на личните им финанси в пет области: пенсионно, инвестиционно, застрахователно, данъчно и наследствено планиране.

Последни новини