4-ри стъпки към финансовата ни независимост

Купи Билети Сега
Знаете ли как да бъдете финансово независими? Мислили ли сте каква е формулата към богатството? Желаете ли старините ви да са подсигурени и сега да имате висок стандарт на живот?

Това, разбира се, не става за един ден, но нужно ли е цял живот да се притеснявате дали ще имате пари? Карол Капитал Мениджмънт и Приятели организират иновативно обучение, което ще разбие стереотипа на пух и прах и ще ви помогне заедно да погледнем към бъдещето, в което не се страхуваме за финансите си. На 18.11.2017 година ще ви срещнем с четирима професионалисти, които ще разкажат за това как да подобрим стандарта си на живот, как да взимаме решения за личните си финанси  и какво ни пречи да бъдем богати, защо е изключително важно да можем, да презентираме идеите си грабващо и как да менеджираме времето си, за да не губим възможности. Всичко това – обобщено в едно събитие, атмосферата на което ще е предразполагаща и приятелска. Ето и резюме за четирите лекции, които ще разгледаме, както и представяне на четиримата ни забележителни лектора:

„Какво ни помага и какво ни пречи да печелим системно повече пари?“

Парите са неразделна част от ежедневието ни и често играят голяма роля за щастието ни. Как да печелим пари се оказва, че е психологическа нагласа, комплекс от умения, ясна визия, фокус (не върху парите обаче) и стратегия. Оказва се още, че всяко едно от тези неща може да се развие и без значение какво е нашето финансово положение в момента, нито какво е нашето минало, ние можем да променим ситуацията за себе си и да започнем да привличаме системно толкова пари, колкото желаем. На тази презентация ще говорим за нещата, които ни отдалечават от това да печелим колкото искаме и как да ги преодолеем. Ще наблегнем най-вече на психологическата нагласа, защото тя съставлява 93% от успеха за всяко едно начинание. Ще споменем и за другите 7%, които също са важни. Ще идентифицирате първите скрити саботьори, които Ви пречат да се свържете с изобилието. А осъзнаването им е първа стъпка към преодоляването им.

Лектор:

Ивет Павлова е сертифициран НЛП коуч за лидери и сертифициран Big money business coach в Калифорния. Работи и се развива като коуч с фокус бизнес растеж и баланс в живота повече от три години. Има разработени три програми в тази област (www.ivetpavlova.com). Ко-създател е на трениг "Коучинг умения за пълноценни взаимоотношения". Член е на ICF и ще участва като лектор на международна коучинг конференция в България "Leading into the Future" през октомври 2017 г. Ивет е магистър по финанси, с 15 години опит в банковата сфера, където се занимава с ефективност и риск като вътрешен одитор, а след това с реорганизиране, разрастване и рибрандинг на клоновата мрежа на Пощенска банка в И Еф Джи Юробанк България. Последните 5 години от банковата си кариера работи като експерт инвестиции за малки и средни предприятия в БАКБ. Времето в корпоративния свят й дава поле за изследване и размисъл. Влиза в предприемачеството като уелнес консултант. Скоро след това намира в коучинга и НЛП инструментите, които помагат да развием и извадим най-доброто от себе си, за да постигнем успеха и щастието, за които мечтаем.

„Как да постигнем стабилно финансово бъдеще?“

Карол Капитал Мениджмънт Ви предлага едно  иновативно обучение за личните финанси, което ще Ви помогне да разберете по-добре финансовото си положение и погледа Ви към света на финансите. Рядко се замисляме какъв е стандарта ни сега и какъв ще бъде след десет, двадесет и повече години. В обучението на Карол Капитал Мениджмънт по темата  „Как да постигнем стабилно финансово бъдеще“ ние разглеждаме теми, свързани с личните ни финанси и даващи знанието за справянето с проблеми като резкия спад на стандарта на живот след края на активните ни години:

1. Какъв е стандартът на живот в БГ и развитите страни?2. Какви са причините за спада на стандарта в БГ с нарастване на възрастта ни?
3. Защо е важно да започнем да инвестираме навреме?
4. В какво да инвестираме, за да постигнем стандарта, който желаем?
5. Кой е най-лесният начин да реализираме финансовите си цели?
6. И как да го правим, дори да нямаме много средства?

Лектор:

Георги Георгиев е част от екипа на Карол Капитал Мениджмънт от началото на 2008 г. Започва работа като финансов анализатор на фондовите пазари за региона от Източна Европа (специално Русия, Румъния, България, Хърватска) и консултира клиенти, инвестиращи на тези пазари. От април 2012 г. е портфолио мениджър на най-стария български взаимен фонд – Адванс Инвест. Притежава лиценз за инвестиционен консултант от КФН, като преди да започне работа в Карол има опит в структурите на Алфа Финанс Холдинг и Булброкърс. След дипломирането си в УНСС, където има магистърска степен по финанси, работи в контролинг отдела в централата в САЩ на една от най-големите компании от хранителната индустрия в световен мащаб Крафт Фуудс.

 

“Как да презентираме своя продукт или услуга, така че да спечелим доверието на слушателя и да сключим успешна сделка?”

Успехът на нашия бизнес често зависи от умението ни да говорим убедително и да представим ефектно своите продукти и услуги. Нашите слушатели могат да имат различни интереси - да бъдат клиенти, инвеститори или партньори, - но за да имаме успешна сделка, най-важно е да спечелим тяхното доверие и уважение. Фактори като: външен вид, стойка, начин на говорене, убедителност и искреност са ключови за спечелването на доверието на събеседника и за успешен завършек на нашата бизнес среща. А за да постигнем това, е нужна сериозна предварителна подготовка. Презентацията е посветена на това как да се подготвим за една бизнес презентация, какво да представим на нашия слушател, как да създадем лично излъчване на убедителност и успех. Ще говорим за това как да си поставим правилните цели, така че презентацията ни да даде максимално успешен резултат.

Лектор:

Майк Рам е сертифициран НЛП треньор, създател и водещ на всички обучения в школата по презентационни умения „По стъпките на Дракона“ (http://drakona.bg). Майк е собственик на консултантска компания РамСофт, където води мениджърски обучения и консултации по управление на проекти, бизнес комуникация, интернет маркетинг и лична продуктивност. Майк е ментор-доброволец на ученически компании към „Джуниър Ачийвмънт България“, блогър и лектор в редица семинари и конференции като “SEO конференция“, “E-Manager” и „Ninja Presenter”.  Участва като съавтор на книгата за личен брандинг и блогване "Блогопедия" и в книгата "100 маркетинг приказки". Неговата философия е вдъхновена от големия кунг-фу майстор Брус Лий, според когото успехът идва при онези, които тренират най-усилено.

„Можеш ли да управляваш времето си така, както управляваш парите си, или как да използваме умно единствения ресурс на  Земята, от който всички имаме по равно?“

От тази лекция ще разберете какво представлява времето и каква е неговата стойност. И най-ценното,  можете да си тръгнете с конкретни, приложими и работещи практики и инструменти, които да ви помогнат бързо и ефективно да променяте начина по който инвестирате собственото си време.

Лектор:

Добрин Падалски е предприемач и обучител, който инвестира умно времето си в развитието на човешкия капитал. През своите 20 години професионален опит е работил с различни по размер и фокус бизнес организации, в контекста на техните конкретни предизвикателства: екипна ефективност, лидерски и мениджърски умения, лична ефективност и управление на времето, мотивиране и ангажиране на служители и много други. С над 400 лично проведени обучения и повече от 9000 участници, станали част от тях, той е имал възможност да наблюдава, анализира и обобщава отношението на много и различни хора към фактора време и неговото ефективно използване, което ще сподели с участниците в това събитие.

График на събитието

10:00ч. - Регистрация
10:30 - 11:30ч. - Какво ни помага и какво ни пречи да печелим системно повече пари?
12:00 - 13:00ч. - Как да постигнем стабилно финансово бъдеще? 
14:00 - 15:00ч. - Как да презентираме своя продукт или услуга, така че да спечелим доверието на слушателя и да сключим успешна сделка?
15:30 - 16:30ч. - Можеш ли да управляваш времето си така, както управляваш парите си, или как да използваме умно единствения ресурс на Земята, от който всички имаме по равно? 
Така че не се колебайте, а резервирайте мястото си в нашето събитие. На 18 ноември 2017 година в централната сграда на Карол – кв. Лозенец, ул. Златовръх 1, етаж 4 – библиотеката на Карол, ще се учим и едновременно ще градим приятелства. В цената на пакета влиза и кетеринг, на който ще можете да се насладите по време на почивките, докато разменяте по някоя приказка с лекторите и останалите гости. Това е една възможност освен да обогатите културата си за личните финанси, а и да развиете интересен нетуъркинг с хора, които имат подобни на вашите виждания.
Очакваме ви. 
Купи Билети Сега
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*