Клиентите за нас 

 

  • Първият си по-значим хонорар, който получих като режисьор преди четвърт век, имах късмета да доверя на Карол. Бяха варварски години, в които банките фалираха, а инфлацията напомняше за времената в Германия, описани в "Черният обелиск" от Ерих Мария Ремарк. Карол съхрани и умножи парите ми. От тогава до днес, за мен Карол е синоним на устойчивост, визионерство, новаторство и пълно доверие.

Илиян Джевелеков, режисьор и продуцент


 

  • Работя с екипа на Карол повече от 10 години. Освен отличното клиентско обслужване, което получавам, винаги съм бил впечатлен от аналитичния екип на компанията. Финансовите съвети и решенията, които са ми предлагали са мотивирани и подкрепени със задълбочени анализи, които са водили до отлични резултати, дори в трудните за пазара периоди. 

Христо Стефанов, ИТ предприемач


 

  • 20 години съм клиент на Карол, това е повече от доверие, това е  приятелство.

Павлина Павлова, мениджър на финансов отдел в международна търговска компания


  • Работя с Карол повече от 20 години. Мога да кажа само позитивни неща за хората там. Спечелих доста пари покрай търговията с акции, вземам чудесен дивидент от един от фондовете им. Съветите, които получавам, се перфектни, комуникацията лесна, сметките винаги излизат.. какво повече може да иска човек.

Димитър Георгиев MD,PhD


 

  • В над 10-годишната ми история с Карол, имах множество възможности да разисквам с представители на компанията инвестиционни стратегии и подходи както в добри години за стокови трансакции, така и в години на глобалната икономическа и борсова криза от 2007-2008. Равносметката – през тези години инвестициите ми в Карол се удвоиха. Справедливо е да призная, че моите партньори от Карол направиха този инвестиционен успех възможен благодарение на детайлното познаване на локалните (Балканите и източна Европа), Европейските и световните икономическите процеси, и на арабеските на глобалните борсове пазари. В годините насърчих мои познати да инвестират чрез Карол, и без колебание бих препоръчал услугите на Карол и на нови „любители“- инвеститори, които търсят умножаване на своите инвестиции. 

Българин, живеещ в САЩ, преподавател в американски университет


  • Като цяло за мен Karoll и всичките работещи там, сте тотални професионалисти и то на световно ниво. Малко сте като кацнал кораб от бъдещето в България. Затова и ви се доверих без да му мисля прекалено много.

Димитър Лазаров, собственик на танцова школа


  • За пръв път в кариерате си успях да натрупам спестявания. Тъй като не винаги съм успявал да управлявам парите си, въпреки добрите доходи, които получавам, реших, че ако това за мен е предизвикателно, е по-добре да се доверя на друг и Карол беше първият и последният ми избор. Много съм доволен и мога да спя  по-спокойно. 

Андрей Давчев, Маркетинг мениджър

Брошура

Имате въпроси?

Свържете се с нашите консултанти в реално време, за да получите отговори на всички ваши въпроси:

(02) 400 8 272Гореща линия за въпроси Офиси на Карол Намерете най-близкия до вас наш офис