Асет мениджмънт | Карол Капитал Мениджмънт

Ние сме една от водещите асет мениджмънт компании в България и инвестираме от името на индивидуални, институционални и корпоративни клиенти, които, както в добри, така и в лоши времена, доверяват своите пари на нас. Вече 10 години ние се стреми да предоставяме качествени асет мениджмънт услуги на хиляди клиенти. Създадохме първия фонд в акции в България през 2004-та година и бяхме първите, които дадоха възможност на българина да инвестира на фондовите пазари в чужбина. Нашето обещание пред вас е да ви помогнем да изберете най-подходящото решение относно това какво да правите с парите си и какви продукти и услуги да използвате, за да подсигурите по-добро финансово бъдеще. За да постигнем това, ние си партнираме и с гигант в асет мениджмънт индустрията - Schroder Investment Management. Ние стоим с лице пред клиентите си с нашата гаранция за професионално управление и обслужване. С екип от професионалисти в управлението на пари и обслужването на клиенти, Карол Капитал Мениджмънт ви дава възможност да инвестирате спестяванията си по най-правилния за вас начин: чрез разнообразни взаимни фондове и индивидуално доверително управление. Научете още за асет мениджмънт услугите и открийте по какъв начин най-добре може да защитите парите си от инфлацията и да постигнете висока доходност в дългосрочен период. Свържете се с някой от нашите консултанти.

  • Асет мениджмънт услугите (известни още като услуги по управление на активи и услуги по управление на пари) са свързани с управлението на инвестициите на физически и юридически лица от компании (познати на публиката като асет мениджъри или управляващи дружества).

Ако желаете да получавате полезни информационни и образователни материали от нас, можете да оставите име и електронна поща в полетата по-долу: 

 

Брошура

Имате въпроси?

Свържете се с нашите консултанти в реално време, за да получите отговори на всички ваши въпроси:

(02) 400 8 272Гореща линия за въпроси Офиси на Карол Намерете най-близкия до вас наш офис